zaterdag 30 oktober 2010

Villa d'Esta, meer dan een woonblog


Villa d'Esta is opgericht door Franca de Jonge (35). Franca studeerde af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag richting architectonische vormgeving.

Franca houdt van simpele dingen, dingen die haar leven mooier maken en verrijken. Een goed boek, bloemen, de geur van regen in de zomer, filosoferen, spelen en gek doen met haar twee zoontjes van 7 en 5. Samenzijn met haar man. Koffie verkeerd met sojamelk drinken met haar vriendinnen. Van heel veel zoete, zoete, zoete dingen....yoga én om in haar huis nieuwe interieurideeën uit te proberen!

In 2008 stapte Franca naar de KvK om Villa d'Esta te laten registreren. Sindsdien heeft zij van haar hobby haar werk gemaakt en geeft ze interieuradvies aan mensen die hun huis gezelliger, sfeervoller en persoonlijker willen maken. Samen met haar klanten creëert zij een plek waar zij zich prettig en thuis voelen. Zij gelooft dat de kwaliteit van je huis een grote invloed heeft op je welbevinden. In haar adviezen staat het delen van kennis en plezier voor stylen en decoreren voorop. Voor een klein budget, met een groot effect!
>
Naast haar interieuradviezen schrijft ze drie keer per week op haar blog waar ze haar tips, wooninspiratie en ideeën met haar lezers deelt. Maar eigenlijk mag je het geen blog noemen, de site overstijgt deze benaming ruimschoots. Je waant je in een glossy woonmagazine. De site staat boordevol interieur- en stylingtips, maar is door de professionele lay-out overzichtelijk en uitnodigend.

En mocht je nog niet genoeg hebben aan alle info op de site, dan kun je je ook aanmelden voor de e-zine. Dit e-Zine gaat verder waar de blog ophoudt. Je ontvangt dan elke maand een interessant uniek artikel, boordevol tips en handige oplossingen.

Op 13 november 2010 geeft Franca een workshop moodboard maken in Utrecht. Tijdens de 4 uur durende workshop leer je meer over kleuren en het effect van kleur in het interieur, maak je onder begeleiding een moodboard dat jouw unieke stijl reflecteert en verzamel je een hoop tips en trucs, zodat je in je eigen huis gelijk aan de slag kunt met haar praktische en toepasbare adviezen. Deelname is inclusief koffie en thee met allerlei lekkere dingen erbij.
Daarnaast ontvang je een handig e-bookje met een stappenplan en allerlei tips zodat je goed voorbereid de dag ingaat en je de workshop optimaal kan benutten. Meer info vind je op de site van Villa d'Esta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten